Hirvensalmen ja Puulan Kiinteistönhoito Ky tarjoaa monipuoliset ja kaiken kattavat kiinteistönhoitopalvelut Hirvensalmen alueen asukkaille, taloyhtiöille, yrityksille ja mökkiläisille. Olemme työskennelleet Hirvensalmen asukkaiden ja mökkiläisten hyväksi jo 15 vuoden ajan, joten tiedämme kiinteistönhoidosta ja mökkitalonmiehenä toimimisesta kaiken tarvittavan. Palvelemme auliisti kaikkia asiakkaita olosuhteista riippumatta, kellon ympäri.

Kiinteistönhoitopalvelut

Tarjoamme kaiken kattavaa kiinteistönhoidon palvelupakettia pienten ja suurten kiinteistöjen ylläpitämiseen. Teemme perusteellista piha-alueiden kunnossapitoa kotitalouksien ja taloyhtiöiden pihoilla. Tämä kattaa lumityöt, istutusten hoitamisen, kivetykset ja laatoitukset, nurmikon leikkuun ja monet muut pienimuotoiset työt, jotka tekevät piha-alueesta siistin ja kauniin näköisen. 


Kiinteistöhuoltomme avulla pidät kiinteistösi lämpöjärjestelmän ja muun laitteiston toiminnassa ja oikein säädettyinä. Teemme kausihuollot, pienkorjaukset sekä muut yleiset kiinteistön ylläpitoon liittyvät tehtävät sovitun aikataulun mukaisesti. Palveluiden sisällöstä ja pituudesta on mahdollista sopia yksilöllisesti ja joustavasti. Tavoitteenamme on palvella jokaista asiakasta henkilökohtaisesti ja ystävällisesti.

Mökkitalonmiespalvelut

Mökkitalkkari on kesä- ja loma-asunnon hoitaja isännän tai emännän ollessa poissa. Kanssamme on mahdollista sopia joko lyhyen tai pidemmän aikavälin palvelusopimus asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Myös mökkitalkkaripalveluiden yksityiskohdat ja tehtävät työt sovitaan asiakkaan toiveet ja kiinteistön erityistarpeet huomioiden. 


Palveluun kuuluvat normaalisti esimerkiksi piha-alueiden kunnossapito, tilojen tarkastus, lumityöt ja mökin yleiskunnon ylläpito. Mökkitalkkarin avulla voit itse rentoutua tietäen, että loma-asuntosi on asiantuntevissa käsissä. Kysy lisää mökkitalkkaripalveluistamme, tai jätä tarjouspyyntö.

Päivystyspalvelu

Hätätapauksissa ja muissa kiireellisissä tehtävissä päivystyspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden. Vastaamme siis puheluusi myös öisin ja viikonloppuisin ja saavumme avuksesi pian puhelun jälkeen Hirvensalmella ja lähialueilla. Avaamme kiinteistön ovet ja hoidamme heti akuutit kiinteistöhoitoon liittyvät ongelmat, kuten vuotavat putket tai pihisevät patterit.